Skogstranddagen

Søndag 30 august arrangeres Skogstranddagen med fotballkamper og terrengløp. Arrangementet er åpnet for alle.

Søndag 30. august arrangeres Skogstrand dagen. Vi starter med innmarsj med Fredrikstad Janitsjarskole kl 1030 fra krysset Ambjørnrødveien/ Skogstrandveien. Det vil bli arrangert fotball- og håndballkamper for våre lag/grupper fra 6-12 år fra ca kl 1100.

Nytt av året er Onsøy-løpet. Dette løpet ble sist arrangert for 28 år siden. Nå tar vi opp tradisjonen igjen. Løpet går i skogsterreng/grusveier i skogen nord for Skogstrand banen. Løypa er i år på ca 5 kilometer og start og målgang er ved klubbhuset. Løpet er åpent for alle fra 13 år og oppover. Vi oppfordrer foreldre/foresatte og søsken til å delta. Vi oppfordrer også personer utenfor klubben til å delta.

Vi har en ekstra oppfordring til våre aktive fotball- og håndball spillere: Det laget som deltar med flest spillere (%vis andel av totalt medlemmer på laget) får kr 5000,- til egen lagskasse av hovedstyret.

Som tradisjonen viser  så er det meldt flott vær hele dagen.

Kiosken er åpen og grillen er tent. Det er ingen grunn til å planlegge middag hjemme denne dagen.

Vi oppfordrer alle til å la bilen stå hjemme pga begrenset parkeringsmuligheter. Start for Onsøyløpet vil være fra parkeringsplassen foran klubbhuset.

Du kan melde deg på Onsøyløpet via ssilag@online.no eller inntil en time før start. Alle må registrere seg før start.

Sponsorer

Leverandør

Vår nye utsyrsleverandør fra 1 juni heter Torshov Sport og leverer Hummel sportstøy.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift