Flott Fredrikstad Cup helg for Skogstrand I.L. Håndball

12 håndballag var med på å markere Skogstrand I.L. som en breddeklubb med flott utvikling på våre ungdomslag. Skogstrand I.L. fikk 3-plassen som årets klubb under Fredrikstad Cup.

Med 12 lag fra Jenter 9 til senior har det blitt mange timer rundt på distriktets baner for våre spillere, trenere, lagledere, foreldre/foresatte, besteforeldre og alle andre supportere. I tillegg har det blitt lagt ned en fantastisk dugnadsinnsats ved arrangementene i Kvernhushallen og Glemmenhallen. I tillegg til å bidra til god gjennomføring av Fredrikstad Cup, har dette gitt kjærkomne midler til drift av våre håndballag.

Totalt har det blitt spilt 70 kamper av våre lag. Blant de yngste lagene har det vært varierende resultater, men masse spilleglede og gode opplevelser, og gleden er viktig for å kunne fortsette å utvikle seg som håndballspillere.

Vi ser en gradvis økning ettersom våre lag blir eldre og kampen om sluttspil begynner å tilspisse seg. Vårt ene J14 lag kom helt til semifinalen i A-sluttspill, og J15 spilte seg frem til finalen i B-sluttspill. J16 klarte også A-sluttspill, og kom der til kvartfinalen.

J18 kom helt til finalen i A-sluttspill, og når "sorgen" over tapet mot Nordstrand har lagt seg, kan vi glede oss over en flott 2-plass smiley

Vårt seniorlag sto for den resultatmessig sterkeste prestasjonen denne gang, og ble vinner for seniorlag i årets Fredrikstad Cup ! Etter vel gjennomførte kamper i innledende runder, og kvartfinale seier over Vestby ble det en to meget spennende kamper i semifinale og finale. Fredrikstad Ballklubb ble med sine erfarne spillere beseiret av vårt unge lag på straffekastkonkurranse (uavgjort etter ordinær tid), I finalen spilte våre jenter en fantastisk forsvarskamp mot et meget fysisk Vestli lag, og gikk seirende ut av bataljen !!! Mange av våre spillere fra J18 fikk også prøvd seg på seniorlaget, og var ikke redde for å vise seg fram; gledelig !

Vi takker  våre spillere som gir alle supportere av Skogstrand I.L. Håndball mange spennende opplevelser.

Husk: det viktigste for å utvikle seg til gode håndballspillere er mye trening, et godt støtteapparat på alle plan, trygt og godt fellesskap i laget/klubben, men aller viktigst: Ha det moro !

Minner alle spillere om at torsdag 23. mai kl 17.00 er det felles markering av sesongen for alle på klubbhuset ! Gratis mat og drikke til alle spillere !

 

Sponsorer

Leverandør

Vår nye utsyrsleverandør fra 1 juni heter Torshov Sport og leverer Hummel sportstøy.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift