Jenter 96 : Andre plass i Rødspættecup topper sesongen!

Knallspill i alle kampene. Les mer....

Det spennende med slike internasjonale cuper er at vi ikke vet hva vi møter, og vi måtte derfor være forberedt på alt. Aller først møtte vi det Tyske Fishbek Hamburg. Her ble det rått parti og vi vant 27-2. Moen og Kristine serverte en flyver!

I andre kampen  møtte vi det eneste Norske laget, nemlig Stryn. Dette var et bedre lag og var "høyt oppe" ettersom de var i sluttspillet i Bring. Vi ledet 9-3 til pause og vant kampen greit 16-8.

Danske Seif ble heller ikke en  spesielt vanskelig kamp, og vi vant 21-10.

Svenske Aranes ble den tøffe kampen i gruppespillet. Og bedre kamp har vel jentene knapt spilt. Det var tett hele veien, og 6-6 til pause. Vårt forsvar holdt hele veien og vi var bedre fremover.  Vi kunne derfor juble for 13-10 seier og puljeseier.  

Vi gikk rett til 8 delsfinale, og møtte der Danske Otterup. I denne kampen sto Hege frem og lagde 7 av våre 16 mål. Vi vant kampen 16-9, og kunne se frem til kvartfinale. Det var hele tiden spennende å se hvilke lag vi skulle møte, og Oppsal var hele tiden med... Vår motstander ble Tyske Bad Schwartau. Christoffer hadde sett tidligere kamper og forberedt jentene.

FOR EN KAMP! Vi gikk hardt ut og ledet 8-3 til pause. Alle jentene spilte knallbra bakover, og når samspillet på høyresiden mellom Frida K og Kristine satt, gang etter gang, kunne Kristine notere 6 mål. Frustrasjonen hos Tyskerne var stor, speielt hos lagets trener, og gleden hos oss var tilsvarende stor som kunne fastslå at vi var i semifinale med seier 18-10.

Semifinalen ble en thriller! Vi møtte danske Team Nord, sammensatt lag, som nok hadde ttt mål av seg til å nå finale. Også i denne kampen var vi godt forberedt, og full tenning fra start gjorde at vi ledet 9-6 til pause. I begynnelsen av andre omgang, gikk Frida K.  ned for telling med vondt i ryggen. Jentene fortsatt å sloss, og Cecilie  hadde etpar stjernetreff av noen scoringer. Emilie redder straffe!! Og med kjempedramatikk i sluttsekundene (dere som var der må fortelle selv!), kunne vi fastslå at denne gangen gikk det vår vei, og vi vant 13-12, og dermed var det finale på jentene.

Oppsal nådde til bronsefinale, men tapte mot Team Nord med fire mål, og fikk dermed den ergelige fjerdeplassen.

Finalen i Rødspætte har en fanstastisk ramme, i Arena Nord med fulle tribuner og full pakke av lys show og speaker! Jentene våre var helt på høyde, og spersielt Emilie holdt oss inne i kampen i første omgang, med noen stjerneredninger! Men vi så at jentene var slitne, og våre motstandere Sønderjyske ungdom, nok et sammensatt lag, var nok hakket bedre enn oss, selv vi klart kunne se at disse jentene også var slitne.

Dermed ble det seier til danskene og sølvmedalje og stor pokal til vårt lag.

Takker Lise og Arve for fantastisk transport tjeneste med Skogstrandbussen.

Vi deltok også med gutter 12 som kom til semifinale i B sluttspillet, jenter 12 nådde kvartfinale i B slittspillet, jenter 14 nådde 16.delsfinale i A sluttspillet.

Våre 19 åringer ble slått ut i kvartfinalen i A sluttspillet med 9-10. Underlige dommeravgjørelser og endring av motstander gjør denne sortien merkelig....

 

 

 

Sponsorer

Leverandør

Vår nye utsyrsleverandør fra 1 juni heter Torshov Sport og leverer Hummel sportstøy.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift