Helgens kamper for Damelaget 2.div les mer...

Tap og seier, to solide kamper.

 

Referat fra Fredrikstad Blad 6.1.13

http://www.f-b.no/sport/skogstrand-med-to-solide-kamper-1.7710273

Det ble tap 21–24 i lørdagens kamp mot LFH, men søndag revansjerte  Truls Abrahamsens mannskap seg med å beseire Follo med 19–17-seier.

– Jeg er godt fornøyd med begge kampene. Mot Lillehammer/Faaberg forventet jeg ikke at vi skulle matche dem, ettersom vi tapte med 12 mål før jul. Men vi henger med helt inn til slutt og var nær ved å ta poeng, sier Skogstrand-treneren opprømt.

Vraket banens beste

Ved pause sto det 13–13 og Skogstrand fortsatte sitt solide spill etter sidebytte.

– Vi ligger under 17-20, men tar dem igjen. Det står 21-21, men vi pådrar oss en utvisning. Da avgjør gjestene, forteller Abrahamsen.
Han kan ikke få full rost lagets sisteskanse Unni Eliassen, som leverte en stor kamp mellom stengene.
Noen undret nok litt, da Eliassen ett døgn senere ble benket.

– Men forklaringen er enkel. Kirsti Blomquist har tidligere stått i mål for Follo og vi visste at de ville ha ekstra respekt for henne, lyder Abrahamsens forklaring på keeperbyttet.
– Jeg forstår at det høres merkelig å bytte ut banens beste fra dagen i forveien, men Kirsti sto også en kjempekamp bak et sterkt forsvar, fortsetter han.

Solid forsvarsspill

Innledningsvis i oppgjøret mot Follo slet Skogstrand offensivt. I forsvar derimot var det ingenting å utsette, selv om gjestene ledet 8–4.
– Vi lå under 8–9 ved pause, men følte likevel vi hadde grei kontroll på dem. Gjennom hele matchen satte vi et frimerke på deres beste spiller. Det gjorde at de kom i ubalanse, forteller Abrahamsen oppstemt. Han måtte gjøre flere rokeringer på laget. Strekspiller Sandra Abrahamsen måtte spille midtback. En oppgave hun løste såpass godt at hun fikk bestemannspremien.
– To poeng denne helgen var det vi kalkulerte med på forhånd. Men i ettertid hadde vi også fortjent poeng i den første matchen. Uansett er vi godt fornøyde med å ligge på tredjeplass på tabellen.

 

Sponsorer

Leverandør

Vår nye utsyrsleverandør fra 1 juni heter Torshov Sport og leverer Hummel sportstøy.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift