Bringspill igang, en seier og to tap for jentene!

Vi gledet oss til første runde, og det var nok en hviss skuffelse etter siste kampen.....

Vi møtte Runar i den første kampen som gikk i Tinlundhallen. Vi ledet 17-11 til pause og vant 32.21, nokså overbevisende, men flott spill både i forsvar og angrep.

Lørdagens andre kamp gikk mot Tinlund, og etter en svært svak åpning av kampen ble det mer jevnspilt. Tinlund vant tilslutt 25-19.

Søndagens kamp gikk mot Ankenes i Skjeberghallen. Dette ble en svært jevn og spennende kamp. Vi ledet 12-11 til pause, og vi tapte tilslutt 24-25. Det ble en ball i nettmaskene helt i slutten, men den gikk inn 1/10 sekund for seint til å redde uavgjort.

Både trener og jenter var selvsagt svært skuffet, spesielt etter det siste tapet, men vi må huske på at vi møter norges beste lag i dette spillet. Jevn maching har kanskje vært det vi har savnet mest i høst. Vi må ta med oss det positive i disse kampene videre. Det er dette vi lærer av og kan utvikle oss videre fra. Det aller mest gledelige i helgen var målvaktspillet til Emilie! Hun sto virkelig frem i alle tre kampene, og ble også kåret til banes beste Skogstrandspiller i kampen mot Tinlund.  

Sponsorer

Leverandør

Vår nye utsyrsleverandør fra 1 juni heter Torshov Sport og leverer Hummel sportstøy.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift