Jan Magne og Christoffer på topphåndballseminar i helgen!

Viktig at også trenerne våre får påfyll.. Begge våre trenere er full av lovord om seminaret.

Første mann ut av foredragsholderne var Mario Tomljanovic. Han er med i trenerteamet til Kroatias herrelag og driver eget trenings institutt, og fysisk håndballtrening var hans tema.

Neste mann ut var Goran Perkovac, også han fra Kroatia. Selv tidligere toppspiller, og nå trener for Sveits herrelandslag. Han konsentrerte seg om forsvars teknikker, sett både fra forsvarets og angripernes side.

Thorir Hergeirsson trenger vel ikke noen nærmere presentasjon, og han snakket om de utviklingsprosessene og prioriteringene som lå til grunn i perioden fra 2010 (EM) gjennom 2011 med VM og frem mot årets OL.
 
En viktig brikke i håndballspillet er dommerne, og Kenneth Abrahamsen og Arne M. Kristiansen representerte dommerstanden på seminaret. Begge har lange karrierer bak seg som dommere og dømte bl.a. EM finalen. De snakket om felles forståelse, noe som selvsagt er avgjørende.
 
Danske Claus Hansen tok for seg talent utvikling i dansk herrehåndball. Han burde ha god peiling på dette siden han i tillegg til trenerjobben i det Danske U18 laget også er ansvarlig for talentutvikling i Dansk herrehåndball.
 
På søndag snakket Geir Erlandsen og Christian Berge om kant og angreps spill. 

Dette var et veldig interessant og inspirerende seminar sier trener for vårt J16 lag, Christoffer Jensen, det viser at veldig mye av det vi gjør er riktig samtidig, som det var nye innspill og ideer, og veldig mye inspirasjon for vårt videre arbeid! 

Sponsorer

Leverandør

Vår nye utsyrsleverandør fra 1 juni heter Torshov Sport og leverer Hummel sportstøy.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift