Knallhelg for våre jenter. 2 sølv og 1 gull i Fredrikstad Cup!

Mest strålte våre gull jenter på 16 som kunne ta hjem den største pokalen!! Thrillerkamp i semifinalen, og fantastisk fin finalekamp...

Vårt damelag har hatt en fin og tøff turnering, I finalen måtte damene våre se seg slått med 16 - 10 av Vestli.

18 åringene hadde semifinalekamp mot Lervik, hvor jentene lekte seg til en 21-5 seier! Det lå an til en revansj kamp mot Nærbø i finalen. Nærbø var det eneste laget som vant over oss i innledende. Men det skulle vise seg at Nærbø også her trakk det lengste strået! Finalen ble  en tøff kamp. Vi hengte med lenge, men mått til slutt se oss slått med 16-9.

Så var det våre gulljenter!

I  innlednede runde ble det klare seire i alle kampene, og kvartfinalen ble også lett match klokka 08.00 på mandag morgen mot Sandefjord. Den store thrillerkampen ble semifinalen mot Austrått. Laget toppet tabellen i Rogaland, og det var ingen tvil om at dette var det beste laget vi møtte i turneringen. Selvom vi ledet 4-0 etter få minutter, så ga Austrått aldri opp. I sluttminuttene var det lenge 12-12 før det befriende målet kom i sluttsekundene!!! Vi var i finalen!!!

Det var stor spenning før finalen. Christoffer påpekte at dette også er et godt lag, og at ingen dårlige lag kommer til en finale. Også denne kampen glitret med godt forsvars spill. Når så Madelen Teigland redder 2 straffer(!!) klarer ikke Larvik Turn å få mer enn 11 mål på oss. Fremover på banen er vi gode,  og ender opp med seier med 21-11.

Amanda ble kåret til kampens beste spiller, og det er velfortjent.

Denne gjengen legger ned mye og hardt arbeid i det daglige og dette er derfor en velfortjent honnør til jentene. Jentenes styrke i tillegg til individuelle ferdigheter, evnen til å spille hverandre gode. Tar vi med målgivende pasninger så er samtlige av jentene godt representert på listene. Anne Marte har 16 (!!) målgivende pasninger på sluttspillkampene.

Stor takk også til vår fantastiske trener, Christoffer Jensen.

Sponsorer

Leverandør

Vår nye utsyrsleverandør fra 1 juni heter Torshov Sport og leverer Hummel sportstøy.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift