WOW! For en håndball kamp!!!!

Det er noen ganger man tar frem de tunge superlativene.. Idag var en slik dag, da festhåndball ga oss seier 30-19 over SARPSBORG!!!! Les mer.....

Jentene har i tidligere kamper ikke kommet skikkelig igang før i andre omgang. Dette hadde de tydeligvis bestemt seg for å endre på idag. Skogstrand startet med ballen og gikk rett opp i et "lærebokangrep", med hurtig ballveksling over hele lagets bredde, og hvor Kristine prikket inn skudd fra kanten. Litt åpent var det i forsvaret, og Isabelle  på Sarpsborg, fikk inn sin finte i starten av kampen. Det sto 8-7 til oss etter 10 minutter. Da vartet Madeleine opp med et par knallredninger og forsvaret hadde lest finten vi gikk på i starten. Resten av første omgang var festhåndball. Sarpsborg scoret kun to mål på de siste 15 minuttene, og vi gikk til pause med ledelse 17 - 9.

Andre omgang som vi vanligvis bruker å spille bedre enn første, ble litt atypisk. Madeleine hadde etpar knallredninger også i begynnelsen av denne omgangen. Etter 10 minutters spill sto det 21 - 12 og tempoet falt i kampen. Kristoffer tok "time out" etter 13 minutter, og derfra og inn ble det grei skuring.

Heldigvis er Emilie frisk igjen etter en sykdomsperiode. Hun kom på banen i slutten av kampen, og gjorde en knallredning, og sender en drømmepasning til Frida! Emilie har også en knallredning helt i slutten av kampen, hvor en av sarpingene kommer på en 100% sjangse!   Godt å ha to keepere igang igjen. Det gir trygghet for kampene som kommer fremover. 

Kampen idag viser at vi er godt besatt på ALLE plassene på laget.

Kristoffer var også veldig førnøyd med jentene sine etter dagens kamp. Selvsagt er det godt å slå gamleklubben, og spesielt etter så god håndball. Et av delmålene var å ikke slippe inn mer enn 20, og dette klarte vi, da det sto 30-19 når kampen var slutt.

Nå gleder vi oss til Petter Wessel cup neste helg,

Sponsorer

Leverandør

Vår nye utsyrsleverandør fra 1 juni heter Torshov Sport og leverer Hummel sportstøy.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift