Skogstrand J18 vant Skjærgårdslekene, J15 kom til kvartfinale i Scandinavian Cup

Skogstrand Jenter 18 deltok i topphåndballturneringen Skjærgårdslekene og vant finalen over Gjøvik med sifrene 15-10. Dette er en av de største prestasjoner i Skogstrand Håndball sin historie ! Jenter 15 deltok i Scandinavian Cup og klarte å komme seg til kvartfinale hvor de desverre røk ut for AK28.

Jenter 18 har startet sesongen meget sterkt med seier i topphåndballturneringen Skjærgårdslekene. En spennende finale mot Gjøvik endte til slutt med seier til jentene med sifrene 15-10.

 

Jenter 18 er klare for finalen i Skjærgårdslekene etter en sterk semifinaleseier mot Nordstrand i en meget spennende kamp. Sluttresultatet ble 16-15 !

Jenter 18 står med 3 sterke seire etter 2 dagers spill i Skjærgårdslekene. Fredag ble Asker slått med 13-11, og lørdag ble først Flint slått med sifrene 21-14, og deretter Njård med 22-9. Dette er meget sterke resultater ! Imorgen er det semifinale mot Nordstrand, som jentene beseiret for 1 år siden i finalen i Sarø-cup.

 

Jenter 15 startet med "ett feilskjær" mot Fjellhammer i sin første kamp fredag, men etter det har det blitt 4 seire, og med en sterk 2-plass i sin pulje er de imorgen klare for kvartfinalespill. Motstander er AK28, og hvis jentene spiller opp mot sitt beste skulle det være muligheter også her. Lykke til !!

Sponsorer

Leverandør

Vår nye utsyrsleverandør fra 1 juni heter Torshov Sport og leverer Hummel sportstøy.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift