Oppsummering J16 i Bringserien 09/10

Her kan dere lese litt om alle rundene i sesongens Bringserie.

13-14 mars. 5 og siste runde i Oppsal Arena. Kamper mot Nordstrand, Fana og Søgne.  Fana og Nordstrand ligger øverst med 14 poeng begge lag ubeseiret, så følger Søgne og Skogstrand rett etter med 12 poeng og ett tap hver.

http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=11393 

13-14 mars. 5 og siste runde i Oppsal Arena. Kamper mot Nordstrand, Fana og Søgne.  Fana og Nordstrand ligger øverst med 14 poeng begge lag ubeseiret, så følger Søgne og Skogstrand rett etter med 12 poeng og ett tap hver.                                                             Det ble tap mot Fana, seier over Søgne og desverre tap mott Nordstrand i siste kamp. Dermed røk sluttspillplassen for jentene. Men de kan glede seg over mange tøffe kamper mot jevngode lag og har bevist at de er et lag som kan hevde seg blandt de beste.  Gratulerer jenter med vel igjennomført Bring serie. Dette er også en kjempefin erfaring for jentene fra J-94 som har bidratt i år, de skal prøve seg på Bring til neste sesong.  Likke til videre i A-sluttspillet.

6.feb. 4 runde spilles hjemme i Kvernushallen. Første kamp mot Bjørnar endte med          seier 15-13.      Jentene klarte å knive til seg seier her, ny kamp kl 17.00 mot HK Rygge. Regner med jentene er sugne på revansj fra tapet for dem i Petter Wessel cup. Desverre ble det tap etter en ny kamp hvor det var jevnt under hele kampen. Det startet med bra tempo og fine mål de første minuttene og jentene hadde ledelsen i store deler av kampen. Mot slutten klarte HK Rygge å dra litt i fra, vi fikk ikke spillet helt til å fungere og jentene måtte se seg slått med 2 mål. Nå blir alt avgjort i 5 runde.                                                                         Et bra arrangement i Kvernhushallen denne lørdagen. Lykke til videre 

5.des. 3 runde ble spilt i Tranbyhallen mot Lier og Fjellhammer. Startet mot Lier og vant kampen greit 29-22.  Så sto Fjellhammer for tur og her møtte jentene sterkere motstand, slet i 1 omgang og lå under 5-10 til pause. Stod på i 2 omgang og slet seg til seier 24-23. Vi gratulerer med kjempebra prestasjon. Dette er en tøff serie hvor 4 lag står ubeseiret etter 6 kamper, det er kun 2 lag som går videre til sluttspill. Jentene må vinne begge kamper i neste runde, og så vil nok alt bli avgjort i 5 runde hvor J-93 vil møte Fana, Søgne og Nordstrand - som er de 3 andre lagene som er ubeseiret.                                                                      Neste runde blir hjemme i Kvernhushallen 6.2.2010 mot HK Rygge og Bjørnar.                 Møt opp her og hei jentene fram..

8.nov. 2 runde ble avholt på Ørlandet mot Bekkelaget og Ørland. Knallseier over Bekkelaget 30-12.  Jentene spilte veldig bra i forsvar og vant klart.  Ørland var neste motstander, her kom man tregt i gang og vi lå under med 3 til pause. Jentene skjerpa seg og kom tilbake, det ble seier 25-18.  Nå gleder jentene seg til en dusj og pizza før turen går hjem til Fredrikstad. 3. runde avvikles i Tranbyhallen mot Lier og Fjellhamar 5 desember.

4.okt. 1 runde ble avholdt hjemme i Kvernhushallen, Ranheim fra Trondheim var første motstander. Jentene startet litt nervøst og imponerte ikke stort i deler av kampen. Det var en jevn og spennende kamp hvor de lå under i store deler, men når man kan snu det og vinne med 21-19 i siste minutt så er det bare helt topp. Det viser at det er vilje og lagmoral hos jentene.  Mot Konnerud gikk det bedre, jentene spilte en bra kamp og vant greit 30-15.  

6.sept. Kvalifiseringen foregikk i den flotte Bjørnholthallen, og første motstander for jentene var Bjørndal. Det var liten tvil om at de gikk på banen for å vinne. Når sluttsignalet gikk sto det 33-17 til Skogstrand, og det selv om storspillet ikke var helt på plass.

I pausen mellom kampene sørget jentene for ny energi med medbragt drikke og pastasalat. Så var det den langt sterkere motstanderen Larvik Turn som jentene skulle møte. Kampen stod og vippet litt i starten, men etter et par justeringer fra Tom Roger og Truls på benken så satt forsvaret perfekt. Etter dette var det egentlig ikke noen tvil hvor seieren skulle havne. En meget sterk seier 28-14. Nå ser jentene frem mot en god treningsperiode før den første runden som er 4 okt. 
Bring serien er en landsomfattende serie hvor man først må spille kvalifisering. 48 lag deles så i 4 serier. Etter ferdigspilt serie går de 2 beste lagene fra hver til sluttspill. (8 beste lagene i Norge) Målet er å komme dit..

Sponsorer

Leverandør

Vår nye utsyrsleverandør fra 1 juni heter Torshov Sport og leverer Hummel sportstøy.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift