Skogstrand jentene under Särö Cupen

Det er nå 53 jenter + lagledere/trenere som er på treningsleir/cup i nærheten av Gøteborg. Det er jenter fra J-12, 13, 14/15 og 16.

Publicerad: 2009-08-14


Några av norska Skogstrands A-flickor efter första matchen.
AOH bevakar Särö Cupen:
Norsk vecka i Göteborg
Många lag åker till Särö cupen och är där just de dagar som den spelas. Men för flera norska lag tar man tillfället i akt och genomför en träningsvecka före cupen. Skogstrand från Fredrikstad gör med sina fem lag tränings- och cupresan för tredje gången.

Under veckan har de haft sällskap av sina landsmän i Harstad, och märkligt nog fick de båda lagen möta varandra i A-flickklassen i första matchen. Harstad drog det längsta strået och vann med 13-7. Efteråt stod de gula Skogstrandsflickorna och kylde sina värkande leder.
- Det är i alla fall bättre än förra året, säger ledaren Hanne Eli om en av sina spelare som står med kylförband runt armbågen. Då skadade hon korsbandet och vi fick sitta i fem timmar på akuten.
Spelaren nickar och ler bekräftande åt att den aktuella skadan inte är så farlig. Dessutom gjorde hon mål i samband med fallet.
Det är tredje året som Skogstrand kombinerar cup och träningsvecka, och det verkar kunna bli en fortsättning på det.
- Det är ett bra tillfälle för oss att starta upp säsongen, och så är det väldigt trevligt här. Vi kan bada i havet och ha det gott tillsammans, säger Hanne Eli om sitt resesällskap om cirka femtio personer.
Hela truppen kom ner på tisdagkvällen och har genomfört ett antal träningspass under onsdagen och torsdagen, och några lag har även hunnit med Lisebergsbesök och annat.
- Jenter! Det är bara shopping, shopping, shopping, säger 93:ornas ledare Tom Roger Blomquist och skrattar.


Av AOH Redaktion (www.alltomhandboll.se)

Resultater kan følges på www.sarocupen.se

Sponsorer

Leverandør

Vår nye utsyrsleverandør fra 1 juni heter Torshov Sport og leverer Hummel sportstøy.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift