Skogstrand IL

Grasrotandelen

Grasrotandelen

Støtt Skogstrand IL gjennom Grasrotandelen hvis du en gang i mellom, eller fast, spiller på noen av Norsk Tippings spill som Lotto, Vikinglotto, Joker, Fotballtipping eller Oddsen.

Når man spiller på disse spillene går mesteparten av innsatsen tilbake til spillerne i form av premier, Norsk Tipping bruker noe til administrasjon, men rundt 25/30 % av innsatsen blir overført til samfunnsnyttige formål.

En del av denne andelen - 5 % av din innsats - kan DU NÅ SELV bestemme hvem som skal ha glede av! Spiller du for 100 kroner i Lotto kan du altså bestemme at Skogstrand IL skal ha 5 av kronene som uansett skal gå til samfunnsnyttige formål. Din spillekupong koster altså ikke noe mer for deg!

5 % av det du spiller for - og har spilt for siden 1/1-09 - vil da gå direkte til Skogstrand IL. Du kan når som helst velge å forandre din støtte til et annet formål. Grasrotandelen er etablert som en følge av forbudet mot spilleautomater. Skogstrand mistet da inntekter for flere hundre tusen. Nå kan DU bidra til klubbens økonomi uten at det koster deg noe ektra i form av penger eller dugnad. Husk å fortelle dette til alle du kjenner, for eks besteforeldre, tanter og onkler. De kan også støtte klubben.

SLIK GJØR DU:
1) Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden i vedlagt dokument (til høyre) og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.

2) Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.

3) SMS: GRASROTANDELEN 975698688 til 2020 (tjenesten er gratis).
4) Norsk Tipping Mobilspill.

Husk at du må benytte spillekort - altså at du ikke kan spille uregistrert.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no  Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter Skogstrand via Grasrotandelen!

 


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift